mm1234 pisze:
Ja moim nad morz臋 si臋 ba艂em -finalnie pojecha艂o tico

i 1200km w 2 dni zrobione de艂u z kt贸rego wszyscy si臋 艣miej膮 ( z dziurami w pod艂odze z spalaniem 艣rednim 4.3/100km benzyny

)
Z libero ca艂y problem jest z tym jak co艣 si臋 stanie -cz臋艣ci drogie , trudnodost臋pne , auto niemo偶liwe w serwisie ( dziadowskie dost臋py ) i dosy膰 trudne w diagnostyce ( komputer , skomplikowana instalacja elektryczna ) nie powiem m贸j narazie ponad rok mu stukn膮艂 i NIGDY nie stan膮艂 mi w trasie w stanie uniemo偶liwiaj膮cym kontynuowanie podr贸偶y ale jako艣 pod艣wiadomie nakr臋cony tym forum mu nie ufam i tyle

wko艂o komina do 100km w jedn膮 tak ,dalej tico
Jak kto艣 ma kas臋 偶eby si臋 ratowa膰 w razie W i kupowa膰 np kopu艂k臋 aparatu za 150 z艂 ( masakra nie ma zamiennik贸w ) to czemu nie ale jak si臋 ma bud偶et na ca艂a wycieczk臋 typu paliwo i na 2 konserwy i chleb to nie wiem czy warto ryzykowa膰 .....
2 razy si臋 nim wypu艣ci艂em dalej raz Zdu艅ska Wola -Radom jakie艣 380 km razem i raz na Pustyni臋 siedleck膮 ( 390 chyba ) i ZDW-radom bezwaryjnie jedyne co to 偶e by艂o 45 stopni upa艂u a on ma luz na dr膮偶ku i zim贸wki i p贸艂 przedniej opony ze偶ar艂 ( p贸艂 ma bie偶nik p贸艂 jest slick

) silnikowo ok , a z Siedleckiej jak wraca艂em to pad艂a 艣wieca na 艣rodkowym garze i ca艂膮 drog臋 chodzi艂 nier贸wno i szarpa艂 ale nie mia艂em innnej 艣wiecy i by艂a niedziela wi臋c jako艣 wr贸ci艂em

Damasem bym nad morze pojecha艂 bo do tego silnika 800ccm w 3 garach z korea艅skiej stoczni mam pe艂ne zaufanie pozatym cz臋艣ci 艂atwodost臋pne i tanie , ale libero nie mog臋 si臋 przem贸c

Ja ostatnio natluklem prawie 3000km podczas urlopu i wszystko gra

. Fakt ze w drodze zatrzymalem sie w u kolegi Profiego z zamiarem pozbawienia Go jego Libera. Wykorzystalem fakt ze sie dogadalismy i wymienilem cewke i filtr powietrza-od razu zaczal lepiej zapalac

. Moim poprzednim Liberem tez zaraz po zakupie wystrzelilismy na Europe i nic nie padlo. Generalnie przez chyba 3 lata uzytkowania naprawialem tylko eksploatacyjne rzeczy, o tych wszystkich strasznych przypadlosciach dowiedzialem sie dopiero jak znalazlem to forum

. Takze jak sie chce to mozna i nawet bez stresu, ale warto przejrzec co trzeba. Co do Daewoo to nie ma wstydu-kupe czasu uzywalem matiza i uwazam go za bardzo dzielne autko. Przy eksploatacji jaka mu zafundowalem byl naprawde mocny, jedyny problem to rdza. A kopulka za 150 PLN? bylem ostatnio w ASO i 80 PLN netto mi zaspiewali-raczej nie wyjdzie z tego brutto 150. A zamiennik w intercarsie 170

.